Your Ad Here

OKANITE SE NAPOKON POTPISIVANJA TUĐIH RADOVA KAO SVOJE! Put Hilafeta

Dovela nas je do toga da smo u Briselu izgubili kredibilitet, a građanima BiH sigurnost i punopravno članstvo u EU učinila nikada daljim.

Pozvali su nas na formiranje stabilne većine čiju okosnicu bi trebale činiti stranke koje su, u Parlamentarnoj skupštini BiH, u Sarajevu, u aprilu ove godine potpisale Deklaraciju evropskim vrijednostima i obavezale se na drugačiji i odgovoran način vođenja zemlje i unutrašnji dogovor zasnovan na zajedničkom rješavanju važnih socijalnih i ekonomskih problema koji se nalaze pred našom zemljom.

Prva vijest je sadržaj Programskih principa za djelovanje zakonodavne i izvršne vlasti u BiH, koje su 9. novembra potpisali SDA, Savez za promjene i DF. Predsjednik EPP-a, Joseph Daul okarakterisao je ove principe kao vrlo važan korak u formiranju reformske i proevropske većine u BiH.vijesti dana

Guaranteed Best Prices on Domains and Hosting!!!

Sastanci i poruke iz Brisela, ali i vijesti iz Sarajeva izvor su nade za građane BiH, ali i za naše prijatelje u Briselu. Nade koju su i građani BiH i prijatelji u Briselu gotovo u potpunosti izgubili, a koja se ovih sedmica vratila i ekskluziva.ba koju mi političari iz BiH moramo što prije pretvoriti u niz konkretnih koraka koji će nam vratiti kredibilitet i skloniti nas sa liste uzroka glavobolje građana BiH i predstavnika EU”, kazao je Šepić.

Realno, što omogućavaju takve destruktivne smijesni klipovi ? Kada vi pročitate takvu vijest, vi prvo to doživite kao istinu. Vjerujete da je to tako 100%, pa makar to bila i laž. Vaš um percipira velike dramatične fotografije u novinama, velika crvena slova koja obično aktiviraju centre straha, strasti i bijesa i dramatično napisane naslove i to vaš um prosto uvjeerava da je to istina, čak i kada u nekim slučajevima svjesno znate da to nije istina.

Comments are closed.

Your Ad Here