Your Ad Here

Novi Šehadet (In Ša Allah) Još Jednog Neustrašivog Lava Iz Bosne U Siriji (Foto)

Vidimo u kakvoj se opasnosti nalazi onaj koji jedno govori ljudima, a sam se toga ne pridržava. Iz ovih govora isto tako možemo zaključiti da će onaj čija se djela ne budu razlikovala od govora, uspjeti na Sudnjem danu.

ekskluziva.baZnam da takvih novina i nema baš puno, ali ipak možemo pronaći nešto što bi bilo korisno. Kako bi bilo da umjesto vijesti tipa tko je koga ubio” izaberete magazin koji se bavi vašim hobijem? Ili da internet koristite kao izvor poželjnih informacija? Ako baš želite nešto za razbibrigu, neka to ne bude destruktivno i iskreno da vam kažem, nikako. Ne možemo se štititi, jer dok god imamo potrebu da se štitimo od takvih negativnih vijesti, vijesti će postojati i dolazit će nam u život. Jedno sa drugim uvijek ide. (Valjda zato i ja i dalje nailazim na takve vijesti, jer postoji dio mene koji i dalje pruža otpor.) Međutim ono što možemo uraditi je da izaberemo čitati i gledati ono što predstavlja sliku svijetu kakvog želimo vidjeti.

Guaranteed Best Prices on Domains and Hosting!!!

Kada se sretnemo sa negativnim vijestima, treba primijetiti njihovo prisustvo, ne fokusirati se na njih, po mogućnosti ih ne čitati i ne pružati otpor. Pustiti ih da prođu, slično kao u meditaciji, kada se pojavi misao, vi je samo pustite da odleprša kao oblak. Također, ako energija takvih destruktvinih vijesti nastavlja obitavati u vašem energetskom polju, ponovite postupak. Primijetite ih bez osjećanja frustracije ili ljutnje, neutralno prihvatite da su tu i onda ih otpustite. Zatim se fokusirajte na ono što želite i nastavite svoj život.

Čovjeku se osladi kada je u životu uspješan, pa ako nije čvrst u vjeri, počne razmišljati, da ne treba stati već ići ka još većem uspjehu, pa na tom putu naiđe na neku prepreku vijesti i umjesto da je vidi kao iskušenje od Allaha, dž.š., i da joj priđe i riješi je uz pomoć svoga Gospodara, on počne smišljati kako to što prije riješiti na bilo koji način.

U ovakvim slučajevima, kada za oslonac ne uzima Allaha, dž.š., normalno je da će primjeniti metodu koja nije dozvoljena. Čovjeku zavedenom šejtanskom spletkom u mislima je u tom trenutku rješenje te prepreke, a ne da li to riješenje za sobom donosi i grijeh.vijesti iz svijeta

If you have any thoughts about in which and how to use ekskluziva.ba, you can get in touch with us at our own webpage.

Tagged as: ,

Comments are closed.

Your Ad Here